HOOFD ONAFHANKELIJKE WETENSCHAPPELIJKE ADVIESRAAD AANGESTELD

PROFEDA NIEUWS

VOLG HET LAATSTE NIEUWS OVER PROFEDA

DR. D.H. VAN OFFEREN AANGESTELD ALS HOOFD ONAFHANKELIJKE WETENSCHAPPELIJKE ADVIESRAAD VAN PROFEDA

De directie van PROFEDA is trots met de aanstelling van de heer dr. D.H. van Offeren als Hoofd Onafhankelijke Adviesraad van PROFEDA B.V. Dick van Offeren is afgestudeerd Bachelor’s and Master’s degree bij de Universiteit van Amsterdam en is gepromoveerd aan de Universiteit Leiden. Dick heeft jarenlang les gegeven aan de Universiteit van Amsterdam en sinds 2014 is hij verbonden aan the Centre for Business Sciences (CBW) at Leiden University. Hij geeft les in financial management, financial accounting, management accounting in verschillende courses.

Zijn interesse in onderzoek omvat het brede veld van externe verslaggeving. Hij heeft een groot aantal wetenschappelijke publicaties op zijn naam in toonaangevende internationale vakbladen en heeft ruime ervaring in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van externe verslaggeving. Als hoofd van de wetenschappelijke adviesraad van PROFEDA B.V. analyseert Dick (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van externe verslaggeving. Verder schrijft Dick voor de relaties van PROFEDA blogs met belangrijke content op het gebied van (internationale) externe verslaggeving.

Gerelateerde artikelen

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien