ADVIESRAAD PROFEDA

EDUCATIE EN ADVIES MET EEN MISSIE

ADVIESRAAD

EDUCATIE EN ADVIES MET EEN MISSIE

ONAFHANKELIJKE WETENSCHAPPELIJKE ADVIESRAAD

De onafhankelijke wetenschappelijke adviesraad van PROFEDA geeft gevraagd en ongevraagd advies over allerlei zaken die met het onderzoeksveld te maken hebben.De onafhankelijke wetenschappelijke adviesraad bestaat momenteel uit de volgende leden:

Dr. D.H. van Offeren, Universiteit Leiden

Dick van Offeren is afgestudeerd Bachelor’s and Master’s degree bij de Universiteit van Amsterdam en is gepromoveerd als Dr./PhD degree aan de Universiteit Leiden. Dick heeft jarenlang les gegeven aan de Universiteit van Amsterdam en sinds 2014 is hij verboden aan the Centre for Business Sciences (CBW) at Leiden University. He geeft les in financial management, financial accounting, management accounting in verschillende courses. Zijn interesse in onderzoek omvat het brede veld van externe verslaggeving. Hij heeft een groot aantal wetenschappelijke publicaties op zijn naam in toonaangevende internationale vakbladen en heeft ruime ervaring in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van externe verslaggeving.

Als hoofd van de wetenschappelijke adviesraad van PROFEDA B.V. analyseert Dick (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van externe verslaggeving aan de medewerkers van PROFEDA en staat ook relaties van PROFEDA B.V. met raad en daad bij, al dan niet door ingeschakelde specialisten te voorzien voor goede vaktechnische input. Verder schrijft Dick voor de relaties van PROFEDA blogs met belangrijke content op het gebied van (internationale) externe verslaggeving.

Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien