US GAAP

Incompany trainingen voor professionals

US GAAP

Incompany trainingen voor professionals

US GAAP

De term US GAAP United States Generally Accepted Accounting Principles wordt gebruikt om het stelsel van verslaggevings- en accountingprincipes aan te duiden die van toepassing is in de Verenigde Staten van Amerika. GAAP regelgeving omvat onder meer definities van begrippen en principes evenals branche specifieke regels. In de Verenigde Staten, schrijft de Securities and Exchange Commission (SEC) voor dat de financiële rapporten moeten voldoen aan GAAP eisen.

De Financial Accounting Standards Board (FASB) bepaalt GAAP in het algemeen en de Governmental Accounting Standards Board (GASB) bepaalt GAAP voor de staat en de lokale overheid. Beursgenoteerde bedrijven moeten zowel voldoen aan de SEC als aan de GAAP eisen.

Wij bieden u de volgende trainingen

UPDATE

Wijzigingen in verslaggevings- regels volgen elkaar in razend tempo op. Wat vroeger de norm was geldt vandaag de dag niet meer. Door het volgen van een update bent u helemaal bij met zowel de geldende wet- en regelgeving alsmede met aankomende wijzigingen daarin. Een update wordt vier keer per jaar gegeven en duurt 4 uur.

ESSENTIALS

Bent u als financial vooral geïnteresseerd in een overzicht van de gelde wet- en regelgeving op het gebied van externe verslaggeving, dan wel bent u geïnteresseerd in de verschillen tussen lokale standaarden en internationale standaarden, laat u dan op een inspirerende wijze bijscholen in een Essentials training. Een Essentials training duurt 1 dag.

BOOTCAMP

U wilt de opgelopen achterstand in externe verslaggeving op een snelle manier inlopen omdat u bijvoorbeeld een nieuwe aanstelling heeft gekregen, uw onderneming uitbreidt naar het buitenland of is overgenomen door (inter)nationale organisatie. In Bootcamp wordt u in een intensief twee tot driedaags programma onderdompelt in de materie die voor u van toepassing is en bent in een mum van tijd helemaal bij.

TAILORMADE

Als u geen interesse heeft in een update, Essentials en Bootcamp misschien is dan een Tailor Made training iets voor u. In overleg met u en uw organisatie maken wij een training op maat waarin alle voor u benodigde kennis en vaardigheden worden bijgebracht in het voor u wenselijke tempo en diepgang van de materie. Schroomt u hier niet naar te vragen, anders dan u wellicht zou denken, worden wij vandaag de dag meer en meer gevraagd om Tailor made trainingen te verzorgen.

TIJDSDUUR: 4 UUR

TIJDSDUUR: 1 DAG

TIJD: 2-3 DAGEN

TIJD: MIN. 4 UUR

Deze bedrijven gingen u voor

Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien