ONLINE TRAININGEN

Van 80% OFFLINE en 20% ONLINE naar 100% ONLINE

ONLINE TRAININGEN

Van 80% OFFLINE en 20% ONLINE naar 100% ONLINE

Na meer dan 20 jaar achtereen 3 dagen in de week, 40 weken per jaar, en 25 mensen per sessie, hebben wij bij PROFEDA inmiddels

2400 trainingen gegeven aan circa 60.000 deelnemers.

Sessies varieerden van 1 –op-1 tot volle zalen met meer dan 500 deelnemers per keer en dat in binnen- en buitenland.

TRANSITIE VAN OFFLINE NAAR ONLINE

In de afgelopen 7 jaren hebben wij tevens les gegeven middels Webinars en hebben wij bijgedragen aan E-learning modules bij en voor de NBA , Alex van Groningen, de VRC, NIVE Opleidingen en PE Academy, maar ook inmiddels voor de Universiteit Nyenrode in Breukelen.

100% ONLINE COURSES

De transitie van offline naar online ging gestaag maar niet snel, totdat het CORONA-virus/COVID019 zijn intreden deed. Wij hebben een zeer steile leercurve gehad.

Met ingang van 1 maart 2020 hebben wij trainingen verzorgd voor uiteenlopende organisaties en groepen variërend van 1 –op 1 tot meer dan 100 deelnemers per sessie 100% online. Voor deze sessies hebben wij gebruik gemaakt van software van onder andere MS Teams en Zoom maar ook andere platforms.

Onze trainingen zijn geen opgenomen e-learning modules waar u verplicht zich er doorheen moet worstelen en ook nog allerlei vragen verplicht moet beantwoorden voordat u kunt afsluiten.

Wij brengen u de training zoals u gewend bent maar dan in digitale vorm.

  • U bepaalt de gewenste inhoud (IFRS, Dutch Gaap, US GAAP)
  • U bepaalt de duur (1 uur-24 uur)
  • U bepaalt wanneer de sessie begint (ochtend, middag, avond)
  • U bepaalt wanneer de sessie eindigt
  • Tijdens de training kan HR gewoon meekijken met de sessie
  • De deelnemers kunnen zowel per chat als per gesproken woord en beeld deelnemen
  • We behandelen de documenten en vragen die voor u van belang zijn

Kortom, maatwerk maar dan ONLINE

Wij bieden u de volgende online trainingen

UPDATE

Wijzigingen in verslaggevings- regels volgen elkaar in razend tempo op. Wat vroeger de norm was geldt vandaag de dag niet meer. Door het volgen van een update bent u helemaal bij met zowel de geldende wet- en regelgeving alsmede met aankomende wijzigingen daarin. Een update wordt vier keer per jaar gegeven en duurt 4 uur.

ESSENTIALS

Bent u als financial vooral geïnteresseerd in een overzicht van de gelde wet- en regelgeving op het gebied van externe verslaggeving, dan wel bent u geïnteresseerd in de verschillen tussen lokale standaarden en internationale standaarden, laat u dan op een inspirerende wijze bijscholen in een Essentials training. Een Essentials training duurt 1 dag.

BOOTCAMP

U wilt de opgelopen achterstand in externe verslaggeving op een snelle manier inlopen omdat u bijvoorbeeld een nieuwe aanstelling heeft gekregen, uw onderneming uitbreidt naar het buitenland of is overgenomen door (inter)nationale organisatie. In Bootcamp wordt u in een intensief twee tot driedaags programma onderdompelt in de materie die voor u van toepassing is en bent in een mum van tijd helemaal bij.

TAILORMADE

Als u geen interesse heeft in een update, Essentials en Bootcamp misschien is dan een Tailor Made training iets voor u. In overleg met u en uw organisatie maken wij een training op maat waarin alle voor u benodigde kennis en vaardigheden worden bijgebracht in het voor u wenselijke tempo en diepgang van de materie. Schroomt u hier niet naar te vragen, anders dan u wellicht zou denken, worden wij vandaag de dag meer en meer gevraagd om Tailor made trainingen te verzorgen.

TIJD: VANAF 2 UUR

TIJDSDUUR: 1 DAG

TIJD: 2-3 DAGEN

TIJD: MIN. 4 UUR

Deze bedrijven gingen u voor

Wilt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief

Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien